Inštrukcie
- V Kuchtíkovi 4,5 l zmiešajte paradajku, cibuľu, cesnak, kapary, olivy, petržlenovú vňať, paradajkovú omáčku a olivový olej. Zmes osoľte a okoreňte. Misku prikryte vekom a dobre s ňou zatrepte.
- Odstrihnite 2 kúsky z papiera na pečenie a na každý položte rybie filé.
- Do Profi kolekcie woku 4,2 l nalejte vodu. Do Naparovača vložte papier s rybami a potrite ich paradajkovou zmesou. Naparovač prikryte vekom a položte ho do woku. Varte 12 min. na strednom plameni.
Ingrediencie
2 osôb
- 1 paradajka nakrájaná na drobno
- 1/2 cibule nakrájanej na plátky
- 2 strúčiky jemne nasekaného cesnaku
- 1 lyžička kapár
- 2 lyžice zelených olív nakrájaných na plátky
- 1 lyžička nasekanej petržlenovej vňate
- 2 lyžice paradajkovej omáčky
- 1 lyžička olivového oleja
- Soľ a čierne korenie
- 2 ks bieleho rybieho filé
- Papier na pečenie
- Voda